Laddar..

Tjuvjakt – 23 December

Music moments
Music Moments testade sina vingar för första gången under år 2022. Turnén avslutades på bästa sätt när den nyöppnade klubben Atlantis i Halmstad invigdes. Klubben satsade på stort och bokade Tjuvjakt som skapade en magisk öppning för klubben och en minnesvärd avslutning för Music Moments. Samarbetet och den framgångsrika spelningen har skapat en stark relation mellan Music Moments och fansen i Halmstad. Det blev en ihågkommen kväll då spelningen, öppningen och avslutet tillsammans utgjorde en minnesvärd upplevelse.
2022

Tjuvjakt fick publiken att dansa och fyllde snabbt lokalen med liv, glada människor och en otrolig stämning. Det var en kväll att minnas då musiken, festen och lokalen kombinerades för att skapa ett oförglömligt evenemang.

10 år av tjuvjakt

I år blir det tio år sedan Tjuvjakts monsterhit "Tandtråd" släpptes och sedan dess har deras musik varit en stor del av folks vardag, både på hemmafester och i hörlurarna på bussen. Deras låtar har ekat högt på nattklubbar runt om i Sverige. Gruppen bestående av Arvid Lundquist, Jesper Swärd, Kid Eriksson, Fredrik "Woodz" Eriksson och Olle Grafström har sedan debuten slagit sig igenom som en av landets mest hyllade och framgångsrika hiphop-akter. De är ett väletablerat namn inom den svenska musikscenen och deras musik har varit en viktig del av den under de senaste tio åren.

"Music Moments och Tjuvjakts samarbete på Atlantis i Halmstad var en explosiv kombination som skapade en oförglömlig kväll för alla inblandade. Deras musik fick publiken att dansa och skapade en stark relation mellan Music Moments och fansen i Halmstad."